Beoordelingen van Phoenix Drachten

Recente recensies van Phoenix Drachten

5 sterren na 37 reviews

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima. Ik mis wel de gadogado in de bestellijst. Zouden jullie de gadogado kunnen toevoegen zodat ik dit de volgende x ook kan bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je het via internet kan doen. Bezorgtijd kan je zelf instellen. De bestelling staat klaar. Lekker eten voor een hele goede prijs! Dankjewel!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten is altijd voortreffelijk! We halen vaak maar komen ook wel een aantal keer per jaar te eten.. Heerlijk!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, jullie zijn overgestapt op kant en klaar. Blokjes ham in de nasi? Nee.... en zulke grote stukken groenten in de tjaptjoy? Nee.... voor mij is deze verandering zeker geen verbetering.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De sauzen van de babi pangang, maar vooral de ajam ketjap waren veel te zout. Beide hebben we weggegooid.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De bamipanggang was droog. Niet zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vooral de saté, een aanrader!!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Minder goed dan gewoonlijk. De sauzen waren deze keer te zout. We zijn anders gewend van jullie afhaal.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald. Smaak was erg goed, wij komen weer.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en gratis kroepoek als service. En het stond keurig op tijd klaar en nog lekker ook. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Verders was het eten goed maar de gebakken bananen waren vergeten!! heel jammer dan weer als je voor het eerst besteld via internet en het gelijk al fout gaat!!!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bami en sate was zeer goed. Loempia was iets minder er zat vlees in met wat vreemde smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima maar de ketjap saus vond ik te scherp en te zout. De nieuwe kroepoek vonden wij niks bijzonders liever de plakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

vlot geregeld. online besteld en betaald. stond keurig klaar op het gewenste tijdstip en het was zoals altijd heerlijk eten en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed voor elkaar en smaakt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Service ok, alleen verkeerde producten geleverd. Hadden een menu C met koe loe kai, alleen zat koe loe yuk in. Smaakt prima, maar dan is er voor bij de rijst wel wat weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

meer dan 15 minuten stond het al klaar maar hebben nooit ons nummer door gegeven sorry vergeten, maar volgens hun nog warm thuis helaas lauw

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

aanpassing gemaakt bij toelichtingen en werd prima opgepakt.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig afgehandeld en het eten was, zoals altijd, heerlijk.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Thuis op het gemakje bestellen in overleg met elkaar. Toevoegen, veranderen etc etc, zeer handig. Betalen middels ideal erg idea(a)l en staat klaar op het tijdstip welke je na je bestelling keurig in de mail krijgt. Kortom, gemak dient de mens.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Combinatie menu besteld, happy family. We hebben met het hele gezin, 2 volwassen en 2 kids er goed van vegeten. Have a rice day 😑