Beoordelingen van Phoenix Drachten

Recente recensies van Phoenix Drachten

5 sterren na 135 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker ,en op de afgesproken tijd klaar.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Afhaling exact op tijd! Super. Kwaliteit is top.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar En smaakte wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect alles op tijd en lekker! ๐Ÿ˜‰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten prima kwaliteit, helaas misten de mini loempia's bij het menu

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is het eten dat we hebben afgehaald prima! We komen uit Siegerswoude en rijden er graag voor naar Drachten.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk om online te bestellen. Eten was precies op tijd klaar en bij thuiskomst nog goed warm en heel smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is ruimschoots voldoende en smaakte weer heerlijk. Top. ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Keuzemenu opgehaald. Het eten was goed van temperatuur, smaak en lekker vers. Prima om te wokken en af te halen.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd. Heerlijk met de familie op mijn verjaardag gegeten. Vooral de kroepoek vonden de kinderen erg lekker.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal is het eten bij jullie geweldig, Helaas deze keer was het aan de koude kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Viel wat tegen dit keer. Normaal zeker tevreden! De kerriesaus met garnalen was anders dan normaal en de vega tjap tjoy zat meer tofu in dan groenten. Grote blokken tofu..

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer prima verzorgd

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op afgesproken tijd klaar en was verukkelijk! Een aanrader

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten stond mooi op tijd klaar, dus wat wil je nog meer en de gasten waren die mee aten waren ook dik te vreden.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsite.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk alleen vonden we de loempiaatjes niet krokant

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk wat het, goed warm en echt kwaliteit

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, vers en lekker warm.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Nassie leek meer op gewoon witte rijst met bijzonder weinig groente.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijk eten

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, vlotte service en eten van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service bij jullie! We hadden kip kerrie besteld en deze hebben we vaker gehad. Hij was altijd heerlijk, maar nu wat flauw en smakelozer dan voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Spontaan zin in om iets te bestellen bij wok Phoenix, dus doe je dat online. Overzichtelijk site met heel veel bestelmogelijkheden en kan je je ook op diverse manieren betalen, de keus is aan jouw, je wordt op een hele eenvoudige manier doorgestuurd naar de betaalsite en alles in een korte tijd geregeld, zelfs de tijd dat je bestelling klaar is wordt vermeld. Voor mij vanaf nu voortaan online bestellen.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Eten was klaar op de afgesproken tijd. Het smaakte lekker.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zoals altijd. Verse producten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

uitstekend

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en kwaliteit

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia met babi pangang gegeten,ga dit zeker vaker doen. Wel een grote trouwens

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om via internet te bestellen op tijd klaar

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was op de afgespoken tijd klaar, netjes verpakt en warm op onze borden, smaakte super ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker en vaak is de bestelling gauw klaar! Ik had dit keer op de website besteld, dat had ik om 17:21 gedaan en we konden het 18:00 uur ophalen. Eenmaal daar bleek het ontzettend druk te zijn en hebben we onze bestelling pas 18:25 gekregen. Volgende keer bestel ik op een ander tijdstip, haha. Verder is het eten top.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en betaald. Tijdstip van afhalen 17.50 uur. 17.50 uur aanwezig. Bestelling niet klaar. 18.10 uur bestelling in ontvangst genomen. Schiet niet op dus. Thuis aangekomen blijkt de gebakken banaan er niet bij te zitten. Volgende keer maar weer pizza want die is wel op tijd.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Makkelijk online besteld. En het eten was heerlijk!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, keurig verzorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ipv vegetarische bami en nasi hadden ze bami en nasi meegegeven met vlees. Na telefonisch contact goed opgelost. Helaas wel twee keer moeten rijden.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers lekker en veel

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles goed.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten an sich smaakte prima, echter waren de satรฉ en de loempiaatjes volledig koud. De rest was lauw, alleen de bami was echt goed heet. Vanwege de ijzel hebben we niet opgebeld aangezien we dan ook zelf moesten rijden en het erg glad was. Qua hoeveelheid meer dan genoeg maar ik weet niet of we snel nog eens zouden bestellen vanwege deze ervaring.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. Bestellen online gaat normaliter prima. Alleen is er dit keer iets mis gegaan. Dat kan gebeuren natuurlijk. Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. Het was wel lekker, maar niet wat ik wilde. Hoop volgende keer beter.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! En erg lekker!!!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

We konden het eten binnen een half uur ophalen. Was goed warm en het smaakte weer goed!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten erg lekker. Volgende keer gaan we zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super !!!!!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten van de afhaal van Phoenix.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bestelling via pc ging super soepel

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Vrij smakeloos

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De trap tyoi met kip zat wel geteld 3 stukje kip in de rest was wel goed

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar, 17.50 uur, en goed warm. Gratis kroepoek en tasje. Super gemakkelijk, direct na het werk ophalen en op tijd eten. Scheelt wachttijd.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker warm en meer dan genoeg voor 6 personen Echt een aanrader Vooral het vlees van de babi pangang heerlijk krokant Ga zo door

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker gegeten! Super snelle service! Eerste keer vanuit Leeuwarden naar drachten gereden, maar zeker de moeite waard ๐Ÿ˜‰ bedankt

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles zeer goed zoals gewoonlijk. Ga hier graag heen voor afhaal.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde.Eten smaakte goed.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam er thuis achter dat er op de bon gratis kroepoek stond en ik had zelf ook kroepoek besteld. Helaas zat er maar รฉรฉn zakje in, was een beetje jammer gezien wij met 7mensen gingen eten. Eten was verder prima naar wens!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de genoemde tijd, alleen jammer dat het personeel mij liet wachten en wegliep toen ik aan de beurt was. Daardoor waren de loempia's al koud bij thuiskomst! Eten was prima! Stemvoorstel de rest

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers!!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, vriendelijk personeel, top bedrijf!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super handig ,bestellen online . Op de zelf uitgekozen tijd ophalen pinnen en weer weg๐Ÿ‘En goed eten ...

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Menu Happy Family was prima behalve de ajam ketjap. Het vlees was droog, taai en hier en daar zwartgeblakerd. Dit zijn wij niet van Phoenix gewend. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat je nu via internet kunt bestellen. Het werd net door het luikje geschoven toen ik binnen kwam. Kon dus snel naar huis. Hebben lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit voor een redelijke prijs

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zowel afhaal als wok is het eten lekker

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond voor ons klaar om meegenomen te worden.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op tijd klaar, goede service & erg lekker!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel te bestellen en op tijd klaar. Goede kwaliteit van het eten.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

5 min moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben op kantoor heerlijk gegeten. Goed geregeld.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

I.p.v. de bestelde bami zat er nasi bij. Verder prima.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg te eten

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online vind ik erg handig en zeker een toegevoegde waarde. Helaas was gisteren mijn bestelling alleen niet helemaal zoals besteld. Ik had een bak kipfilet met ketjapsaus besteld, maar we hadden hier iets anders voor. Ik denk kipfilet zoetzuur of zo iets, alleen vonden wij dit allemaal niet zo lekker. Niet omdat het niet goed was hoor, maar dat is een smaak kwestie. Deze hele bak is dus eigenlijk ook over gebeleven, dat vond ik persoonlijk wel jammer. Verder altijd tevreden bij jullie hoor.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke mensen, altijd top!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima. Ik mis wel de gadogado in de bestellijst. Zouden jullie de gadogado kunnen toevoegen zodat ik dit de volgende x ook kan bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je het via internet kan doen. Bezorgtijd kan je zelf instellen. De bestelling staat klaar. Lekker eten voor een hele goede prijs! Dankjewel!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten is altijd voortreffelijk! We halen vaak maar komen ook wel een aantal keer per jaar te eten.. Heerlijk!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, jullie zijn overgestapt op kant en klaar. Blokjes ham in de nasi? Nee.... en zulke grote stukken groenten in de tjaptjoy? Nee.... voor mij is deze verandering zeker geen verbetering.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De sauzen van de babi pangang, maar vooral de ajam ketjap waren veel te zout. Beide hebben we weggegooid.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De bamipanggang was droog. Niet zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vooral de satรฉ, een aanrader!!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Minder goed dan gewoonlijk. De sauzen waren deze keer te zout. We zijn anders gewend van jullie afhaal.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald. Smaak was erg goed, wij komen weer.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en gratis kroepoek als service. En het stond keurig op tijd klaar en nog lekker ook. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Verders was het eten goed maar de gebakken bananen waren vergeten!! heel jammer dan weer als je voor het eerst besteld via internet en het gelijk al fout gaat!!!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bami en sate was zeer goed. Loempia was iets minder er zat vlees in met wat vreemde smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima maar de ketjap saus vond ik te scherp en te zout. De nieuwe kroepoek vonden wij niks bijzonders liever de plakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

vlot geregeld. online besteld en betaald. stond keurig klaar op het gewenste tijdstip en het was zoals altijd heerlijk eten en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed voor elkaar en smaakt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Service ok, alleen verkeerde producten geleverd. Hadden een menu C met koe loe kai, alleen zat koe loe yuk in. Smaakt prima, maar dan is er voor bij de rijst wel wat weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

meer dan 15 minuten stond het al klaar maar hebben nooit ons nummer door gegeven sorry vergeten, maar volgens hun nog warm thuis helaas lauw

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

aanpassing gemaakt bij toelichtingen en werd prima opgepakt.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig afgehandeld en het eten was, zoals altijd, heerlijk.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Thuis op het gemakje bestellen in overleg met elkaar. Toevoegen, veranderen etc etc, zeer handig. Betalen middels ideal erg idea(a)l en staat klaar op het tijdstip welke je na je bestelling keurig in de mail krijgt. Kortom, gemak dient de mens.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Combinatie menu besteld, happy family. We hebben met het hele gezin, 2 volwassen en 2 kids er goed van vegeten. Have a rice day ๐Ÿ˜‘