Beoordelingen van Phoenix Drachten

Recente recensies van Phoenix Drachten

5 sterren na 53 reviews

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat je nu via internet kunt bestellen. Het werd net door het luikje geschoven toen ik binnen kwam. Kon dus snel naar huis. Hebben lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit voor een redelijke prijs

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zowel afhaal als wok is het eten lekker

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond voor ons klaar om meegenomen te worden.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op tijd klaar, goede service & erg lekker!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel te bestellen en op tijd klaar. Goede kwaliteit van het eten.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

5 min moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben op kantoor heerlijk gegeten. Goed geregeld.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

I.p.v. de bestelde bami zat er nasi bij. Verder prima.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg te eten

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online vind ik erg handig en zeker een toegevoegde waarde. Helaas was gisteren mijn bestelling alleen niet helemaal zoals besteld. Ik had een bak kipfilet met ketjapsaus besteld, maar we hadden hier iets anders voor. Ik denk kipfilet zoetzuur of zo iets, alleen vonden wij dit allemaal niet zo lekker. Niet omdat het niet goed was hoor, maar dat is een smaak kwestie. Deze hele bak is dus eigenlijk ook over gebeleven, dat vond ik persoonlijk wel jammer. Verder altijd tevreden bij jullie hoor.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke mensen, altijd top!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima. Ik mis wel de gadogado in de bestellijst. Zouden jullie de gadogado kunnen toevoegen zodat ik dit de volgende x ook kan bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je het via internet kan doen. Bezorgtijd kan je zelf instellen. De bestelling staat klaar. Lekker eten voor een hele goede prijs! Dankjewel!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten is altijd voortreffelijk! We halen vaak maar komen ook wel een aantal keer per jaar te eten.. Heerlijk!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, jullie zijn overgestapt op kant en klaar. Blokjes ham in de nasi? Nee.... en zulke grote stukken groenten in de tjaptjoy? Nee.... voor mij is deze verandering zeker geen verbetering.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De sauzen van de babi pangang, maar vooral de ajam ketjap waren veel te zout. Beide hebben we weggegooid.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De bamipanggang was droog. Niet zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vooral de saté, een aanrader!!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Minder goed dan gewoonlijk. De sauzen waren deze keer te zout. We zijn anders gewend van jullie afhaal.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald. Smaak was erg goed, wij komen weer.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en gratis kroepoek als service. En het stond keurig op tijd klaar en nog lekker ook. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Verders was het eten goed maar de gebakken bananen waren vergeten!! heel jammer dan weer als je voor het eerst besteld via internet en het gelijk al fout gaat!!!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bami en sate was zeer goed. Loempia was iets minder er zat vlees in met wat vreemde smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima maar de ketjap saus vond ik te scherp en te zout. De nieuwe kroepoek vonden wij niks bijzonders liever de plakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

vlot geregeld. online besteld en betaald. stond keurig klaar op het gewenste tijdstip en het was zoals altijd heerlijk eten en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed voor elkaar en smaakt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Service ok, alleen verkeerde producten geleverd. Hadden een menu C met koe loe kai, alleen zat koe loe yuk in. Smaakt prima, maar dan is er voor bij de rijst wel wat weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

meer dan 15 minuten stond het al klaar maar hebben nooit ons nummer door gegeven sorry vergeten, maar volgens hun nog warm thuis helaas lauw

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

aanpassing gemaakt bij toelichtingen en werd prima opgepakt.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig afgehandeld en het eten was, zoals altijd, heerlijk.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Thuis op het gemakje bestellen in overleg met elkaar. Toevoegen, veranderen etc etc, zeer handig. Betalen middels ideal erg idea(a)l en staat klaar op het tijdstip welke je na je bestelling keurig in de mail krijgt. Kortom, gemak dient de mens.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Combinatie menu besteld, happy family. We hebben met het hele gezin, 2 volwassen en 2 kids er goed van vegeten. Have a rice day 😑