Beoordelingen van Phoenix Drachten

Recente recensies van Phoenix Drachten

5 sterren na 196 reviews

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op de aangegeven tijd klaar. Er mag de volgende keer wel iets meer pindasaus bij de saté stokjes! Dat was wat weinig maar verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer gemakkelijk bestellen, stond keurig klaar, en zoals altijd goed eten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

eten was lekker, hadden loempia met babi pangang saus. had wat ons betreft wel een beetje meer saus bij gemogen maar verder heerlijk en precies op tijd klaar.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Volgende keer wellicht 5 sterren als mijn bestelling compleet wordt meegegeven. Nu miste er iets. Online bestellen en zelf de tijd bepalen is ideaal.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

snel bestellen via de pc en het staat gereed op de afgesproken tijd en natuurlijk was het allemaal weer heerlijk

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker malse kip en het is gewoon erg lekker!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend het staat klaar op de aangegeven tijd als je via de mail besteld hebt. Het eten is ook uitstekend.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Zondermeer heerlijk gegeten.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker en snel

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Voor mij de nummer 1 in drachten.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling was alleen meer dan een 40 minuten te betellen, dat is niet leuk, dan ik er beter heen rijden, en bestellen dat gaat sneller

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd erg lekker, niks op aan te merken. Helaas was de kroepoek vergeten, maar wel betaald. Ik had in eerste instantie graag telefonische willen bestellen, omdat ik een vraag had over een bepaald gerecht, maar ik kon geen telefoonnummer vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten Het vlees was lekker en er was meer dan voldoende Dit is voor herhaling vatbaar

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

heel lekker en perfect service

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Moest 40 min wachten voor dat ik de bestelling kon afhalen, en als je daar komt moet je nog eens 10 min wachten. Volgende keer bestel ik niet weer online

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker echt genoten,bedankt

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bestelling online heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden besteld via internet. Dat gaat super. Alleen erg jammer dat je een ander menu mee krijgt dan besteld. We hadden besteld met trap tjoy en kregen foe young hai. Niet terug gegaan i.v.m. Reistijd.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker, goede kwaliteit. Op afgesproken tijd klaar

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed. Dame achter wilde de maaltijd zonder tas mee geven, waarop ik verontwaardigd reageer.. Ja, die moet je erbij bestellen zei de dame. Dit was geen keuze optie bij het online bestellen via de website. Kreeg met moeite een tasje mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer een heerlijke maaltijd. Jammer dat de gratis kroepoek is verbannen bij een online bestelling.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, ook lekker veel groente in de gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heel lekker. Alleen het aantal loempia's klopte niet, horen er 8 te zijn en het waren er 7. Verder hadden we besteld en zou het 18.20 klaar zijn maar het was pas 18.40 klaar. Dat was jammer aangezien we op tijd zaten.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

toen ik op de afgesproken tijd kwam , kwam het net door het luikje. heerlijk eten , kreeg van verschillende mensen complimenten dat het zo lekker was (aten met grote groep)

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima. Kwantiteit ook. Happy Family menu met extra bami goreng. Echter; twee weken geleden kregen we bij de zelfde bestelling van zo'n €23 een zak kroepoek er standaard bij. Vandaag niet, tot m'n verbazing, en betaalde ik voor een kleiner zakje kroepoek nog €2,50 extra. Dat is toch een tegenvaller.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Mis de gratis kroepoek 😉

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische manier om zo je bestelling te kunnen doen ipv via de telefoon. Eten was prima binnen de tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Stond op juiste tijd klaar. Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze de kleine nasi vergeten waren. Die later gehaald, maar geen extra's of excuus om het goed te maken. Verder was het eten wel weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Service prima. Naar onze smaak zit er te weinig atjar en saus bij de Babi Pangang.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geregeld!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas was onze bestelling totaal niet compleet. En aangezien wij in ureterp wonen vond ik het geen optie om weer terug te rijden om de rest van de bestelling op te halen. Want dan was de rest van het eten koud geweest. Als het goed is staat het nu genoteerd in een boekje zodat we dat een volgende keer alsnog krijgen.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaargemaakt en ik hoefde maar een paar minuten te wachten bij het afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was dezig keer uitstekend,alles

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Klant is koning zou voelde ik me

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een babi pangang loempia, vlees was heerlijk alleen de saus wat minder. De helft van de saus zat in het zakje niet zo netjes jammer genoeg. Zeker een aanrader!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn is het eten altijd heerlijk. Keurig verpakt en nu in de zwarte bakjes lijkt het nog luxer. We hebben weer genoten van de verschillende gerechten!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld om 17.25 kon het om 18.00 ophalen, wij kregen het om 18.12 dus 12 minuten later dus online bestellen heeft geen toegevoegde waarde haalt de beoordeling voor ons behoorlijk naar beneden Eten was goed maar lauw had er waarschijnlijk al een tijdje gestaan

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit en niet duur! Online bestellen is ideaal.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en makkelijk te bestellen online.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

1uur en dertig min gewacht voor de bestelling klaar was terwijl ik het huis vol visite had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk bij de afhaal. Had online besteld, kon 19:00 afhalen. Dit werd 19:30. Alle wachtende klanten kregen drinken aangeboden 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten. Besteld via internet en op het juiste tijdstip afgehaald.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en over heerlijk! Ruimschoots voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies optijd en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zoals altijd bij Chinees eten hield ik over. Dat gaat de vriezer in.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief erg goed

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit. Precies op de aangevraagde tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet afhaalmenu gereserveerd en stond keurig op de afgesproken tijd klaar wn het was verukkelijk!! Ga zo door!!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte eten Vond alleen een klein stukje plastic van ze bovenkant van een andere plastic bakje in het eten. Verder perfect alleen dat plastic beetje jammer

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker ,en op de afgesproken tijd klaar.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Afhaling exact op tijd! Super. Kwaliteit is top.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar En smaakte wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect alles op tijd en lekker! ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten prima kwaliteit, helaas misten de mini loempia's bij het menu

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is het eten dat we hebben afgehaald prima! We komen uit Siegerswoude en rijden er graag voor naar Drachten.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk om online te bestellen. Eten was precies op tijd klaar en bij thuiskomst nog goed warm en heel smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is ruimschoots voldoende en smaakte weer heerlijk. Top. ??

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Keuzemenu opgehaald. Het eten was goed van temperatuur, smaak en lekker vers. Prima om te wokken en af te halen.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd. Heerlijk met de familie op mijn verjaardag gegeten. Vooral de kroepoek vonden de kinderen erg lekker.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal is het eten bij jullie geweldig, Helaas deze keer was het aan de koude kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Viel wat tegen dit keer. Normaal zeker tevreden! De kerriesaus met garnalen was anders dan normaal en de vega tjap tjoy zat meer tofu in dan groenten. Grote blokken tofu..

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer prima verzorgd

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op afgesproken tijd klaar en was verukkelijk! Een aanrader

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten stond mooi op tijd klaar, dus wat wil je nog meer en de gasten waren die mee aten waren ook dik te vreden.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelsite.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk alleen vonden we de loempiaatjes niet krokant

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ??

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk wat het, goed warm en echt kwaliteit

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, vers en lekker warm.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Nassie leek meer op gewoon witte rijst met bijzonder weinig groente.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijk eten

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, vlotte service en eten van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service bij jullie! We hadden kip kerrie besteld en deze hebben we vaker gehad. Hij was altijd heerlijk, maar nu wat flauw en smakelozer dan voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Spontaan zin in om iets te bestellen bij wok Phoenix, dus doe je dat online. Overzichtelijk site met heel veel bestelmogelijkheden en kan je je ook op diverse manieren betalen, de keus is aan jouw, je wordt op een hele eenvoudige manier doorgestuurd naar de betaalsite en alles in een korte tijd geregeld, zelfs de tijd dat je bestelling klaar is wordt vermeld. Voor mij vanaf nu voortaan online bestellen.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Eten was klaar op de afgesproken tijd. Het smaakte lekker.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zoals altijd. Verse producten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

uitstekend

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en kwaliteit

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia met babi pangang gegeten,ga dit zeker vaker doen. Wel een grote trouwens

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om via internet te bestellen op tijd klaar

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was op de afgespoken tijd klaar, netjes verpakt en warm op onze borden, smaakte super ??

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. ?????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker en vaak is de bestelling gauw klaar! Ik had dit keer op de website besteld, dat had ik om 17:21 gedaan en we konden het 18:00 uur ophalen. Eenmaal daar bleek het ontzettend druk te zijn en hebben we onze bestelling pas 18:25 gekregen. Volgende keer bestel ik op een ander tijdstip, haha. Verder is het eten top.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en betaald. Tijdstip van afhalen 17.50 uur. 17.50 uur aanwezig. Bestelling niet klaar. 18.10 uur bestelling in ontvangst genomen. Schiet niet op dus. Thuis aangekomen blijkt de gebakken banaan er niet bij te zitten. Volgende keer maar weer pizza want die is wel op tijd.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Makkelijk online besteld. En het eten was heerlijk!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, keurig verzorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ipv vegetarische bami en nasi hadden ze bami en nasi meegegeven met vlees. Na telefonisch contact goed opgelost. Helaas wel twee keer moeten rijden.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers lekker en veel

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles goed.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten an sich smaakte prima, echter waren de saté en de loempiaatjes volledig koud. De rest was lauw, alleen de bami was echt goed heet. Vanwege de ijzel hebben we niet opgebeld aangezien we dan ook zelf moesten rijden en het erg glad was. Qua hoeveelheid meer dan genoeg maar ik weet niet of we snel nog eens zouden bestellen vanwege deze ervaring.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. Bestellen online gaat normaliter prima. Alleen is er dit keer iets mis gegaan. Dat kan gebeuren natuurlijk. Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. Het was wel lekker, maar niet wat ik wilde. Hoop volgende keer beter.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! En erg lekker!!!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

We konden het eten binnen een half uur ophalen. Was goed warm en het smaakte weer goed!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten erg lekker. Volgende keer gaan we zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super !!!!!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten van de afhaal van Phoenix.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bestelling via pc ging super soepel

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Vrij smakeloos

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De trap tyoi met kip zat wel geteld 3 stukje kip in de rest was wel goed

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar, 17.50 uur, en goed warm. Gratis kroepoek en tasje. Super gemakkelijk, direct na het werk ophalen en op tijd eten. Scheelt wachttijd.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker warm en meer dan genoeg voor 6 personen Echt een aanrader Vooral het vlees van de babi pangang heerlijk krokant Ga zo door

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker gegeten! Super snelle service! Eerste keer vanuit Leeuwarden naar drachten gereden, maar zeker de moeite waard ? bedankt

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles zeer goed zoals gewoonlijk. Ga hier graag heen voor afhaal.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde.Eten smaakte goed.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam er thuis achter dat er op de bon gratis kroepoek stond en ik had zelf ook kroepoek besteld. Helaas zat er maar één zakje in, was een beetje jammer gezien wij met 7mensen gingen eten. Eten was verder prima naar wens!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de genoemde tijd, alleen jammer dat het personeel mij liet wachten en wegliep toen ik aan de beurt was. Daardoor waren de loempia's al koud bij thuiskomst! Eten was prima! Stemvoorstel de rest

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers!!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, vriendelijk personeel, top bedrijf!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super handig ,bestellen online . Op de zelf uitgekozen tijd ophalen pinnen en weer weg?En goed eten ...

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Menu Happy Family was prima behalve de ajam ketjap. Het vlees was droog, taai en hier en daar zwartgeblakerd. Dit zijn wij niet van Phoenix gewend. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat je nu via internet kunt bestellen. Het werd net door het luikje geschoven toen ik binnen kwam. Kon dus snel naar huis. Hebben lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit voor een redelijke prijs

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zowel afhaal als wok is het eten lekker

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond voor ons klaar om meegenomen te worden.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op tijd klaar, goede service & erg lekker!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel te bestellen en op tijd klaar. Goede kwaliteit van het eten.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

5 min moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben op kantoor heerlijk gegeten. Goed geregeld.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

I.p.v. de bestelde bami zat er nasi bij. Verder prima.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg te eten

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online vind ik erg handig en zeker een toegevoegde waarde. Helaas was gisteren mijn bestelling alleen niet helemaal zoals besteld. Ik had een bak kipfilet met ketjapsaus besteld, maar we hadden hier iets anders voor. Ik denk kipfilet zoetzuur of zo iets, alleen vonden wij dit allemaal niet zo lekker. Niet omdat het niet goed was hoor, maar dat is een smaak kwestie. Deze hele bak is dus eigenlijk ook over gebeleven, dat vond ik persoonlijk wel jammer. Verder altijd tevreden bij jullie hoor.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke mensen, altijd top!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima. Ik mis wel de gadogado in de bestellijst. Zouden jullie de gadogado kunnen toevoegen zodat ik dit de volgende x ook kan bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je het via internet kan doen. Bezorgtijd kan je zelf instellen. De bestelling staat klaar. Lekker eten voor een hele goede prijs! Dankjewel!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten is altijd voortreffelijk! We halen vaak maar komen ook wel een aantal keer per jaar te eten.. Heerlijk!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, jullie zijn overgestapt op kant en klaar. Blokjes ham in de nasi? Nee.... en zulke grote stukken groenten in de tjaptjoy? Nee.... voor mij is deze verandering zeker geen verbetering.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De sauzen van de babi pangang, maar vooral de ajam ketjap waren veel te zout. Beide hebben we weggegooid.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De bamipanggang was droog. Niet zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vooral de saté, een aanrader!!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Minder goed dan gewoonlijk. De sauzen waren deze keer te zout. We zijn anders gewend van jullie afhaal.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald. Smaak was erg goed, wij komen weer.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en gratis kroepoek als service. En het stond keurig op tijd klaar en nog lekker ook. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Verders was het eten goed maar de gebakken bananen waren vergeten!! heel jammer dan weer als je voor het eerst besteld via internet en het gelijk al fout gaat!!!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bami en sate was zeer goed. Loempia was iets minder er zat vlees in met wat vreemde smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima maar de ketjap saus vond ik te scherp en te zout. De nieuwe kroepoek vonden wij niks bijzonders liever de plakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

vlot geregeld. online besteld en betaald. stond keurig klaar op het gewenste tijdstip en het was zoals altijd heerlijk eten en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed voor elkaar en smaakt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Service ok, alleen verkeerde producten geleverd. Hadden een menu C met koe loe kai, alleen zat koe loe yuk in. Smaakt prima, maar dan is er voor bij de rijst wel wat weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

meer dan 15 minuten stond het al klaar maar hebben nooit ons nummer door gegeven sorry vergeten, maar volgens hun nog warm thuis helaas lauw

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

aanpassing gemaakt bij toelichtingen en werd prima opgepakt.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig afgehandeld en het eten was, zoals altijd, heerlijk.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Thuis op het gemakje bestellen in overleg met elkaar. Toevoegen, veranderen etc etc, zeer handig. Betalen middels ideal erg idea(a)l en staat klaar op het tijdstip welke je na je bestelling keurig in de mail krijgt. Kortom, gemak dient de mens.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Combinatie menu besteld, happy family. We hebben met het hele gezin, 2 volwassen en 2 kids er goed van vegeten. Have a rice day ?